Over herenkapsalon Memet

Welkom bij Herenkapsalon Memet – Al 38 jaar vakmanschap in Utrecht!

Sinds 1985 heeft Herenkapsalon Memet de mannen van Utrecht voorzien van verfijnde kapsels en tijdloze stijl. Kapsalon Memet is niet zomaar een kapper, het is een plek waar vakmanschap, traditie en een warme sfeer samenkomen.

Huiselijk Karakter, Warme Atmosfeer

Bij Herenkapsalon Memet streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een plek voor een knipbeurt. De salon ademt een huiselijk karakter uit, waar klanten zich meteen op hun gemak voelen. Het moment dat je binnenstapt, word je begroet door de vriendelijke gezichten en het vrolijke getjilp van de kanaries. De warme en uitnodigende sfeer zorgt ervoor dat elke knipbeurt niet alleen een routine wordt, maar een ontspannende ervaring tussen de echte Utrechtse humor.

Vakmanschap Sinds 1985

Met trots kunnen we zeggen dat Herenkapsalon Memet al 38 jaar lang vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Eigenaar Memet is inmiddels een begrip in Utrecht en daarbuiten en een zeer ervaren kapper die de kunst van het herenvak tot in de puntjes beheerst. Of je nu op zoek bent naar een klassieke snit, een eigentijdse styling of zelfs een gedurfde nieuwe look, Memet heeft de expertise om jouw wensen tot in perfectie te vervullen.

Individuele Aandacht

Bij Herenkapsalon Memet geloven we in de kracht van individuele aandacht. We luisteren naar jouw wensen, bespreken de mogelijkheden en geven professioneel advies op maat. Of het nu gaat om het bijwerken van je vertrouwde kapsel of het verkennen van nieuwe stijlen, we nemen de tijd om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden en zelfverzekerd onze salon verlaat.

Ontdek de Memet Ervaring

Stap binnen bij Herenkapsalon Memet en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap en een huiselijke sfeer. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en gun jezelf een moment van ontspanning en verzorging.

Bij kapsalon Memet werken we NIET OP AFSPRAAK maar neem je gewoon plaats om even te wachten tot je aan de beurt bent.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en jouw unieke stijl te versterken!